Wat is een Lachmeeuw?

De lachende meeuw, wetenschappelijk genoemd Leucophaeus atricilla, is het grootste lid van de donkere-hooded meeuw familie van vogels. Een volwassen lachende meeuw is ongeveer 15-18 inch (38-46 cm) lang, met een spanwijdte van ongeveer 36-42 inch (91-107 cm) en een gewicht van 7-13 ounces (198-368 g). Mannetjes en vrouwtjes lijken op elkaar. Meeuwen lachen hebben gemiddeld grijze vleugels en rug met een wetsvoorstel dat is lang en rood met een donker uiteinde. De kop is volledig zwart, en de nek is helemaal wit, waardoor voor een opvallende verschijning.

Geografisch, het bereik van de lachende meeuw is langs de kusten van Noord- en Zuid-Amerika. Meeuwen lachen kan worden gevonden uit Nova Scotia, zuidwaarts langs de Atlantische Oceaan en de Golf kusten van de Verenigde Staten door de Caribische kust van Mexico en het noorden van Zuid-Amerika. Populaties van de lachende meeuw uit de noordelijke delen van het assortiment naar het zuiden in de winter, en degenen die in de zuidelijke regio's hebben de neiging om permanente bewoners zijn. Meeuwen lachen af ​​en toe zijn gezien in West-Europa.

Kustgebieden zijn de belangrijkste habitat van het lachen meeuw. Het wordt zelden aangetroffen in het binnenland locaties behalve rond de Salton Sea in Californië en in Florida. Meeuwen lachen kan worden gevonden in de buurt van stranden en kwelders. Deze vogels willen wonen rond estuaria, baaien en zelfs een aantal meren die niet te ver in het binnenland.

Net als de meeste meeuwen, het lachen meeuw is een omnivoor. Zijn dieet bestaat voornamelijk uit van kleine vissen, regenwormen, insecten, eieren en schaaldieren, maar het zal plantmateriaal te eten, zoals bessen. Gezien als iets van een aaseter, het lachen meeuw bezoekt stortzones en zal vuilnis eten. Deze vogel is vooral bekend voor het stelen van voedsel van andere vogels. Een lachende meeuw zal direct van haar grote rekening te landen op het hoofd van een pelikaan en stelen vis.

Meeuwen lachen vormen grote, dichte broedkolonies van soms duizenden vogels. Meestal, mannetjes en vrouwtjes bouwen hun nest bij elkaar, maar een mannelijk dat niet lukt bij het vinden van een partner zou kunnen beginnen met het bouwen van een nest op zijn eigen en vervolgens gebruiken om een ​​partner aan te trekken. Nesten worden gebouwd op de begane grond en meestal zijn gebouwd met onkruid en grassen.

Vrouwtjes leggen twee, drie of vier eieren, en beide ouders broeden de koppeling. Zoals elk ei luiken, een ouder verwijdert de eierschalen uit het nest. Indien niet verwijderd, kan de stukken drukken bovenop de andere eieren en voorkomen dat ze uitkomen. Het duurt ongeveer 20 dagen voor de eieren uit te broeden.

  • Meeuwen lachen zal regenwormen eten.