Wat is een dubbel-KuifAalscholver?

De dubbel-kuif aalscholver (Phalacrocorax auritus) is een slanke zwarte watervogel die gevonden kunnen worden in zowel zoet als zout water leefgebieden. Deze habitats variëren van de Noord-Amerikaanse kustwateren aan de meren en rivieren van Midden-Amerika. De Bahama's en Mexico zijn ook de thuisbasis van dit soort aalscholver. Tijdens de wintermaanden, zullen deze aalscholvers migreren naar warmere temperaturen en ze kunnen vaak worden gezien vliegen samen in een v-vormige formatie.

Wanneer volgroeid, deze grote watervogel meet 30-36 inch (75-90 cm) en heeft een spanwijdte van ongeveer vier voet (122 cm). Jonge dubbel-kuif aalscholvers hebben witte borstveren die verdwijnen als de vogel rijpt. Een oranje geel zakje op de keel en twee gevederde toppen op de kop te onderscheiden deze aalscholver van andere aalscholver soorten. Beveerde kammen, die ofwel zwart of wit kan zijn, zijn aanwezig als de aalscholver rijpt en is klaar voor de fokkerij.

Volwassen mannetjes en vrouwtjes lijken en ze hebben elk een dunne wetsvoorstel met een naar beneden gerichte haak aan het uiteinde. Ze zijn ook bijna volledig zwart met een gebogen hals en een lange staart. Deze lange staart fungeert als een roer als de dubbel-kuif aalscholver zwemt en duikt onder water. Zwemvliezen voeten op de aalscholver stuwen het snel door het water.

Deze aalscholver zwemt met alleen het hoofd boven water en het kan naar beneden duiken tot 25 meter (762 cm), op zoek naar prooi. Deze vogel heeft niet de olie-klieren die normaal zou maken zijn veren waterdicht. Omdat zijn veren absorberen water in plaats van af te weren het, de aalscholver is beter in staat om te duiken naar grotere diepten op zoek naar voedsel. Zodra de vogel verlaat het water, moet het rechtop staan ​​en spreidde zijn vleugels te laten drogen.

De voeding van de dubbel-kuif aalscholver bestaat voornamelijk uit vis uit zoet water of zout water leefgebieden. Het voedt ook op garnalen, kleine amfibieën en ongewervelde dieren. Bij het voederen op een grote vis, zal de aalscholver oppervlak met de vis in zijn bek en plaats het zo dat de vis dan kan geheel worden doorgeslikt.

Broedseizoen voor de dubbel-kuif aalscholver is van half april tot half juni. Het mannetje en het vrouwtje van de fokkenpaar elke verzamelen stokken en twijgen om een ​​nest te hoog te bouwen in een boom of op een klif. Aalscholvers leven in de kustwateren kan zeewier gebruiken om hun nesten te bouwen.

De vrouwelijke aalscholver zal meestal lag 03:57 blauw krijtachtige eieren en deze zullen in het nest worden gedurende ongeveer een maand. Zodra de eitjes uitkomen, zullen zowel de mannelijke en vrouwelijke aalscholver zorg voor de kuikens. De kuikens moeten klaar om het nest in 35 tot 40 dagen te verlaten. Dubbel-kuif aalscholvers zijn zeer veelzijdig en hebben zich aan te passen en te overleven in een verscheidenheid van habitats geweest.