luipaardgekkos uitbroeden vrouwtjes

Luipaard gekko's met succes kan worden gefokt door eigenaren van gezelschapsdieren die behoren hebben onderzocht het proces. Fokken luipaardgekko's zullen temperatuurgecontroleerde kooien en de juiste nestmateriaal nodig. Eigenaren moeten niet proberen fokken luipaardgekko's tot de dieren fysiek volwassen en hand getemd. Een volwassen, gezonde vrouw, een goede kooi omstandigheden en goede voeding zijn essentieel.

Fokken luipaardgekko's in gevangenschap kunnen zijn moeilijker dan de voortplanting in het wild. In het wild, luipaard gekko's fokken tussen februari en september. Starters op de fokkers doen er verstandig aan hun dieren in deze periode broeden wanneer de gekko's zijn van nature geneigd om te paren, hoewel meer ervaren fokkers buiten deze grenzen kan stappen indien nodig.

Gekko's moeten met de hand getemd en voldoende rijp vóór de paring zijn. Hand-temmen is gewoon een kwestie van het toestaan ​​van de hagedissen te klimmen rond de ownerâ € ™ s lichaam, zitten ze in de open hand, en de afhandeling daarvan binnen de kooi. Ita € ™ s best om niet te fokken luipaardgekko's poging tot ze ten minste acht maanden oud, zowel omdat ze moeten voldoende rijp zijn om de zwangerschap te behandelen en omdat ita € ™ s moeilijk om hun fysieke en persoonlijkheidskenmerken bepalen voordat dat. Succesvolle kweek betekent het produceren van gekko's dat de soorten kenmerken andere eigenaren zal willen hebben.

Geleidelijk verlagen van de kooi temperatuur tot 60 graden Fahrenheit (15,5 graden Celsius) acht weken voor paring helpt vrouwelijk bereiden haar lichaam. De koudere temperaturen te handhaven ongeveer twee weken, gedurende welke tijd zij niet worden gevoed. De temperatuur moet langzaam worden verhoogd terug naar normaal als de vrouwelijke hervat het eten van grotere hoeveelheden, zodat ze in staat om gezonde eieren te creëren.

Een mannelijke en vrouwelijke dienen alleen in een kooi tijdens paring worden gelaten. Mannelijke gekko's kunnen agressief en gewelddadig tijdens het paren zijn. Ita € ™ s alleen een probleem als de vrouwelijke weerstaat zijn agressieve flirt en vecht terug. In dat geval moet ze een andere man, of althans een pauze van enkele dagen voordat een tweede poging.

Om te bepalen of een vrouwelijke gekko zwanger is, kunnen de eigenaars van de vrouwelijke ondersteboven flip beneden om te zien is dat ze is gravid. Als dat zo is, zullen de eieren zichtbaar door de dunne huid van haar onderkant zijn. Als ze zwanger is, zal de luipaardgekko een geschikt nest nodig. Regelmatige schuilplaatsen doos van het dier kan in een nest worden getransformeerd door gelaagdheid het met vochtige turf en potgrond.

Zodra de eieren worden gelegd, ita € ™ s die nodig zijn om ze te verplaatsen voor incubatie. Zij moeten voor bewegen om te weten welke kant direct op de grond geplaatst moet worden gemarkeerd. Jongen baby's het gevolg zijn van de warmte aan de hoge kant, ongeveer 88 graden Fahrenheit (31 graden Celsius), terwijl de wijfjes hun weg zullen knagen van schelpen die zijn gehouden tussen 80 en 85 graden (27-29,5 graden Celsius). Het duurt 40 tot 60 dagen na de paring aan het uitkomen.

Luipaard gekko's zijn fascinerend huisdieren, en goed verzorgd voor, ze kunnen je vriend blijven gedurende een kwart eeuw. Terwijl zij are not € ™ t bijzonder moeilijk te neigen, bepaalde dingen, zoals het verstrekken van levende insecten en een goede kooi, zijn nonnegotiable. Hagedis huisdier liefhebbers in overvloed; zijn er meer die luipaardgekko's houden dan een ander type, dat is een eerbetoon aan hoe beheersbaar ze zijn.

Uw bug-eyed maatje heeft behoefte aan een huis dat tot een geckoâ € ™ s idee van home sweet home. Te klein en het zal gaan opschudding gek; te groot en het zou kunnen wandelen naar de uiteinden van haar eigen kleine wereld en ver weg van de zo belangrijke warmtelamp. Plan op ongeveer 10 gallon (ongeveer 38 liter) van het aquarium voor elke gekko in de stam, en leveren een schuilplaats waarin vermiculiet of natuurlijke mos is geïnstalleerd. Zorg ervoor dat het scherm boven het aquarium is veilig genoeg om weinig mensen handen en poten Cata € ™ s buiten te houden en de gekko. Screening de top maakt het ook mogelijk de toevoer van verse lucht.

Of het kost een paar dollar of een paar duizend, gekko eigenaars dragen de verantwoordelijkheid van het houden van hun kleine hagedis vrienden in tip-top vorm. Ita € ™ s waar dat menselijke lichamen gedijen op groenten en volkoren granen, maar dat soort voedsel maakt gewoon een gekko rollen haar ogen in walging. Niet alleen gekko's eisen knapperige, live krekels of wriemelende meelwormen op het bord, ze echt nodig hebben deze insecten goed gevoed te worden, of darmen geladen, met super-gezonde varken puree.

Dit kan hagedis eigenaars honger te maken, maar veel luipaardgekko's vinden een hapje van hun eigen huid onweerstaanbaar, ten minste eenmaal theyâ € ™ ve stapte uit het. Een schotel van water die dagelijks wordt ververst en bekroond met vitamine druppels is een absolute noodzaak. De bodem van de kom moet vlak zijn en de zijkanten diepe omdat gemorst water kon schimmel, schimmel of andere Icky problemen veroorzaken. Naast het water, ita € ™ sa goed idee om een ​​kleine container van voedingssupplementen in de vorm van een poeder dat kan worden gekocht bij een dierenwinkel te plaatsen.

Houd het leefgebied vloer vrij van zand of andere substraten die kleine stukjes bevatten. Terwijl volwassen, gezonde gekko's zijn stoere jongens die het aankan, jongeren en zieke of veroudering gekko's kunnen, om redenen van hun eigen, inslikken de zaak en eindigen met bellyaches slecht genoeg om te doden. Veiligere weddenschappen zijn stenen, grind, of meerdere kranten.

Luipaard gekko's dona € ™ t als het krijgen van de koude schouder, hetzij. Een manier om ervoor te zorgen dat theyâ € ™ ve kreeg een goede vervanger voor de hitte van de woestijn is met een warmtelamp, maar dit kan gevaarlijk zijn als iemand ISNA € ™ t beschikbaar om het te vaak te controleren en schakel het uit als het al te warm krijgt. Een veiliger inzet is warmte tape of een undertank-stijl verwarming pad verscholen onder de kooi vloer. Dit zal constante warmte te bieden in een beperkte locatie, zodat de gekko koelere plekken elders in het leefgebied kunnen vinden.

  • Luipaard gekko's hebben behoefte aan een doos met mos erin om in te verbergen.
  • Krekels zijn een hoofdbestanddeel van het dieet van de luipaardgekko's.

De Middellandse Zee gekko, ook wel bekend als de Turkse gekko, is een soort reptiel dat is inheems in Europa. Door de eeuwen heen heeft de gekko aangepast aan verschillende woonmilieus, en haar vermogen om te bloeien in verschillende omgevingen wordt de mediterrane gecko nodig om te bloeien in landen duizenden mijlen van de plaats van herkomst. Voorbij zijn Europese huis, is de gekko nu te vinden in delen van Klein-Azië, Noord-Afrika en Midden-Amerika. De soort is ook ingevoerd om Noord-Amerika en is nu in gebieden, variërend van Californië aan de westkust naar Virginia aan de oostkust van de Verenigde Staten gevestigd.

Net als vele nachtelijke reptielen, de Middellandse Zee gekko neiging om te foerageren in de buurt van gebieden van menselijke bewoning. 'S nachts, zijn gekko's aangetrokken tot buitenverlichting rond woningen en commercieel vastgoed, en ze worden vaak gezien zitten boven op muren. Overdag, de gekko zich terugtrekt voor de omgeving, zoals het scheuren en spleten die vaak worden gevonden in en rond gebouwen donkerder.

Kleverige pads op de voeten van een gekko's in staat stellen om gebouwen en bomen te klimmen. Mediterrane gekko's hebben verticale pupillen, maar geen oogleden. Ze zijn meestal licht grijs, geel, roze of rood van kleur, hoewel de bleke huidskleur ziet er bijna doorschijnend. Mediterrane gecko huid is schilferig en vaak bedekt met wratten en stoten.

De voeding van de Middellandse gekko bestaat voornamelijk uit spinnen, insecten, en bepaalde soorten kleine ongewervelden. Volwassen gekko kan groeien tot 13 centimeter (6 inch) in de lengte. Mannelijke gekko's hebben kleinere bredere hoofden dan vrouwtjes en dubbele zwellingen in de buurt van de staart, terwijl de vrouwtjes hebben geen dergelijke zwelling. Vrouwtjes kunnen gemakkelijk worden geïdentificeerd worden, omdat de ontwikkeling van eieren kan worden gezien door de licht gekleurde huid op de buik van het vrouwtje.

Vrouwelijke gekko's leggen eieren na de fokkerij, en mediterrane gekko's leggen typisch twee eieren per keer een paar keer per jaar. In sommige gevallen zullen groepen van vrouwelijke gekko eieren te leggen op een plaats. Onder normale omstandigheden, de eieren nemen tussen 2 en 6 maanden uitkomen, maar in gevangenschap de neiging eieren uitbroeden binnen 60 dagen.

Sommige mensen blijven mediterrane geckos als huisdier, waarbij gloeilampen kan worden gebruikt om de tank van de gecko bij een geschikte warme temperatuur tussen 26 ° C en 32 ° C houden (79 ° F tot 90 ° F). Tanks zijn vaak versierd met schors en stokken. Gekko's hebben geen water te drinken uit een kom of een container, zodat gekko eigenaars spuiten meestal water in de tank en de reptielen zullen de waterdruppels te drinken.

De gevlekte eend is inheems in Florida en de Golf kust van Texas. In tegenstelling tot de trekvogels, heeft deze soort niet verplaatsen tijdens de verschillende tijden van het jaar. Zowel mannetjes als vrouwtjes zijn bruin van kleur, en dit soort watervogels kunnen worden verward met een wilde eend. Zij nestelen op de grond en vrouwtjes kunnen een dozijn of meer eieren in één koppeling te leggen.

Een volwassen gevlekte eend kan meten tot twee voet (0,6 meter) lang en weegt 2,5 pond (1,13 kg). De Ducka € ™ s hoofd is bedekt met lichtgekleurde veren en de veren op de Ducka € ™ s terug zijn een donkerbruine kleur. De benen zijn een oranje kleur, en de ogen van de Ducka € ™ s zijn donker. De Malea € ™ s wetsvoorstel kleur is geel, terwijl bij vrouwen het wetsvoorstel is oranje.

Deze variëteit van de eend kan worden gevonden leven in rivieren en vijvers. De bevolking van Florida leeft in zoet en brak water gebieden. De gevlekte eend kan ook worden gevonden in gebieden waar de jaarlijkse overstromingen is gemeenschappelijk. In sommige gevallen kunnen deze eenden worden gespot in sloten of vijvers gevormd na zware regenval.

Het broedseizoen voor deze soort kan al in januari beginnen. De nesten bevinden zich in de buurt van water, maar zo geplaatst dat ze boven de waterlijn. De meeste gevlekte eendjes zijn geboren in het vroege voorjaar, hoewel de fokkerij kan zo laat juli blijven. Het ei kleur kan variëren van een crème naar een groen-wit. De moeder eend zal uitbroeden van de eieren voor een periode van maximaal 27 dagen voordat ze uitkomen.

De moeder eend zal haar jonge verhuizen uit het nest en in het water kort nadat ze uitkomen. De gevlekte eend voedt zich met waterplanten, evenals vis of kleine waterdieren. De gevlekte eend zal ook insecten en weekdieren, als deze voedselbronnen zijn direct beschikbaar.

Natuurlijke vijanden van de eend onder andere vleesetende dieren zoals snapping schildpadden en alligators. Eendjes kan ook voedsel geworden voor brulkikkers. Gevlekte eenden van alle leeftijden lopen het risico uit de lucht van vogels zoals Slechtvalken en kiekendieven.

De gevlekte eend bevolking ervaart een langzame maar gestage daling. Als mens te ontwikkelen voormalige wetlands voor hun eigen behoeften, zal de hoeveelheid land beschikbaar is voor de eenden om van te leven blijven dalen. Populatieniveau worden ook beïnvloed door gevlekte eenden fokken met Mallard eenden om een ​​hybride soorten produceren.

  • Slechtvalken prooi op gevlekte eenden.

De Goffin kaketoe, of Cacatua goffini, is een relatief kleine kaketoe alleen te vinden in Indonesië Tenimber Eilanden. Volgroeide Goffin kaketoes zijn over een voet (0,3048 meter) lang en wegen ongeveer een pond (453 gram). Ze zijn voornamelijk wit met roze kuif veren meestal alleen zichtbaar wanneer de top is recht. Mannetjes en vrouwtjes kunnen gemakkelijk worden onderscheiden door hun oogkleur-mannetjes hebben zwarte irissen, terwijl vrouwtjes hebben bruine.

De vogel, ook wel bekend als Goffin kaketoe of de Tenimber kaketoe, is een lid van de papegaai familie. De geschatte Goffin kaketoe bevolking is 300.000 tot 400.000. Deze kaketoe is niet vermeld als bedreigd in zijn natuurlijke habitat, hoewel habitatverlies en illegale vangst zijn het verlagen van de nummers. Het soms legaal kan worden geruimd vanwege de interferentie met gewassen en tuinen. Tuinders en boeren zien vaak de Goffin kaketoe als een plaag, omdat haar dieet bestaat voornamelijk uit fruit, zaden en noten, hoewel deze vogel af en toe eet insecten.

Deze soort van kaketoe samenkomt in kleine, losjes georganiseerde kudden. Goffin's kaketoes geslachtsrijp bij 2 tot 3 jaar. In het wild, vrouwtjes meestal nest in de holten van bomen, het leggen van een koppeling van twee tot zes eieren. Beide ouders meestal bezig met het uitbroeden van de eieren tot ze uitkomen in ongeveer een maand.

De Goffin kaketoe is belangrijk om zijn natuurlijke bosrijke leefomgeving omdat het verspreidt zaden van meer dan een breed scala via zijn vruchten eetgedrag. Dit zaadverspreiding leidt tot een verhoogde planten opbrengst en verhoogde ecologische diversiteit. Dit kleinste lid van de papegaai familie is ook prooi voor vele inheemse roofdieren groter dan zichzelf.

De vogel leven vaak tot 65 jaar. Omdat deze pet overleeft vaak zijn eigenaar, veel eigenaren noemen verzorgers voor hun Goffin kaketoes in hun testament. De Goffin kaketoe past zich meestal gemakkelijk te leven met mensen en is zeer gewild als huisdier in de Verenigde Staten en over de hele wereld. Deze kaketoe wordt beschouwd als relatief makkelijk te trainen en wordt vaak afgebeeld in de wedstrijden. Een natuurlijke mimiek, kan de Goffin kaketoe dierlijke geluiden te maken en na te bootsen menselijke spraak. Veel Goffin kaketoes worden gerapporteerd aan de muziek om te reageren met dance-achtige bewegingen zoals dobberende en zwaaien.

Omdat het meestal speels en actief in gevangenschap, de meeste Goffin kaketoe eigenaren bieden hun huisdieren met een verscheidenheid aan speelgoed, klokken, en ladders om ze bezig te houden. Wanneer vervelen, deze vogel trekt vaak zijn veren, krijst luid, of vernietigt de inhoud van zijn kooi. De meeste huisdier deskundigen stellen waardoor de Goffin kaketoe om zo veel of meer tijd buiten zijn kooi als erin.

Personen die huisdier slangen, zoals de python van de bal te houden, besluiten vaak om het veld in te voeren van het fokken van deze dieren om hun hobby te ondersteunen. Terwijl de Python van de bal is niet de moeilijkste slang in de constrictor familie van slangen te kweken, zijn er bijzondere overwegingen waarmee rekening moet worden gehouden bij het fokken van deze reptielen. Door het begrijpen van de speciale behoeften van de Python van de Bal, fokkers zijn in staat om betere resultaten uit hun fokkerij strategieën te garanderen.

Ball Python broedseizoen begint normaal in de maand november en eindigt in de maand januari. Hoewel het mogelijk is om een ​​succesvolle Ball Python fokkerij te creëren met slechts een mannelijke en vrouwelijke slang van de soort, exotisch huisdier fokkers hebben meer kans op succes te zien door een afwisseling van een verscheidenheid van mannelijke slangen door de vrouwtjes kooi tijdens het broedseizoen. Voor de beste slagingspercentages, moeten de slangen van geschikte voedingsbodem leeftijd, met mannetjes zijn zes maanden of ouder en vrouwtjes 18 maanden of ouder.

Om succesvol Ball Python fokken en de verdere gezondheid van de fokdieren te garanderen, is het belangrijk om perioden van rust en voeding voor zowel mannelijke als vrouwelijke slangen tijdens het broedseizoen te behouden. De slangen moeten een keer per week worden gescheiden om tijd voor voeding en herstel van een zware fokkerij-activiteiten mogelijk te maken. Dit is bijzonder belangrijk in het geval van de mannelijke slang, die kunnen worden gebruikt om meerdere vrouwtjes broeden seizoen, hetgeen zelden gebeurt in de natuur.

Ball Pythons zijn tropische slangen en, voor een goede Ball Python fokkerij, voor de slangen behuizingen moeten voldoen aan bepaalde milieunormen. Tijdens het broedseizoen, moet de nachttemperatuur van de bijlagen worden toegestaan ​​om te laten vallen op de 70 ° tot 75 ° Fahrenheit (21 ° tot 24 ° Celsius) bereik. Verlichting moet ook worden uitgeschakeld 's nachts naar de natuurlijke fysieke reacties van deze slangen te stimuleren. Deze taken kunnen gemakkelijk worden behandeld met behulp van timers of foto-relais schakelt om warmte en verlichting inschakelen bij zonsopgang en uit bij zonsondergang.

De behuizing dient ook een substraat dat geschikt is voor bal Python fokkerij bevatten. Deze slangen leggen typisch vier tot acht eieren met een zachte, leerachtige schil in Mid-maart tot augustus. De eitjes worden in een koppeling, direct aan het substraat handhaven juiste vochtgehalte voor het nestelen is erg belangrijk. Om dit mogelijk te maken, gebruiken sommige fokkers vermiculiet gemengd met water. De ondergrond moet samenklonteren, maar hebben geen overtollig water aanwezig is om te voorkomen dat schade aan de eieren. Dit substraat zorgt voor een zachte plek voor het vrouwtje om een ​​nest te maken en te deponeren haar eieren.

Zodra de eieren zijn gelegd, kunnen kwekers kiezen om ze uit de behuizing van het vrouwtje te verwijderen en uitbroeden van de eieren te beschermen tegen verliezen voor hun Ball Python fokkerij. Incubatoren worden bewaard bij een temperatuur van 89 ° Fahrenheit (32 ° C) en de legsels algemeen bijeengehouden in een plastic doos met arcering het substraat van vermiculiet en water. De eieren moeten zorgvuldig worden gecontroleerd voor uitdroging, die kan worden gezien door inkepingen te zien zijn in de schelp. Als uitdroging een probleem, het toevoegen van extra vocht aan de incubator vaak opslaan eieren indien vroeg genoeg wordt opgemerkt.

  • Bal pythons zijn populaire huisdieren voor slang en reptiel liefhebbers.

De scherpe shinned havik is een roofvogel die vaak jaagt op vogelvoeders. Deze haviken zijn te vinden in bijna alle van Noord-Amerika en een deel van Zuid-Amerika. Ze nestelen in bomen in beboste gebieden, maar vaak komen naar stedelijke gebieden te voeden. De wetenschappelijke naam voor de scherpe shinned havik is accipiter straitus.

Beschouwd klein voor een havik, scherpe shinned vrouwtjes bereiken tussen 11,5 en 13,5 inch (29-34 cm) met een vleugelspanwijdte van ongeveer 24 inch (61 cm). Mannetjes zijn nog kleiner, het bereiken van 9,5-10,5 inch (24-27 cm). Mannetjes hebben een spanwijdte van ongeveer 21-25 inch (53-63 cm). Vrouwtjes ook meer weegt dan mannen, ongeveer 5 tot 8 ounces (142-227 g) vergeleken met de mannetjes 3-4 ounces (87-114 g).

Vergelijkbaar met de Cooper's havik, de scherpe-shinned havik is blauwgrijs op de top met rode behoudens aan de onderzijde. Het vrouwtje is donkerder en bruiner met minder blokkering. Een jeugd zal bruin op de top met een gestreepte bruine buik zijn. Staart van deze havik is ook verjaard en het kwadraat op het einde, en zijn verslaafd snavel is kort en donker.

Sharp-scheenbenen eten voornamelijk kleine vogels. Zij zullen echter, eet kleine zoogdieren en sommige grotere insecten. Deze haviken vangen vogels in de lucht of op de grond na een snelle duik. Ze zijn vaak sluipende-zelfs met behulp van dekking te verbergen-en genieten van de zangvogel buffet dat door de mens veroorzaakte vogelvoeders te voorzien.

De scherpe shinned havik nesten in naaldbossen. Nest zijn hoog geplaatst in bomen, 20-60 voet (6,1-18,2 m) boven de grond, tegen een stam en ondersteund door dikke takken. Soms is deze vogel zal gebruik maken van de oude nesten van kraaien of andere haviken.

Dacht om te paren voor het leven, scherpe shinned haviken nemen aan verkering vluchten voor hun broedseizoen, die maart plaatsvindt tot en met juni. Vrouwtjes over het algemeen lag tussen de drie en acht eieren, die na 21-35 dagen. De vrouwtjes blijven op het nest om de eieren uitbroeden, terwijl de mannetjes jagen voor voedsel. Toen de jongen uitkomen, ze zijn wit en donzig.

Jonge scherpe shinned haviken in staat zal zijn om het nest na 21-32 dagen te verlaten. Na het verlaten van het nest, zullen ze blijven met hun ouders voor bijna een maand. Bij het voederen, zullen de ouders eten gooien om de jongeren in de lucht. Sharp-shinned haviken kan leven zolang 13 jaar, maar leven vaak zo weinig als drie.

In de jaren 1940-'70, was er een grote daling van de scherpe shinned havik bevolking als gevolg van het gebruik van het bestrijdingsmiddel DDT. Dit bestrijdingsmiddel uitgedund de eierschalen van de vele vogels, zodat hun eieren werden verbrijzeld voor de embryo's kon rijpen. Sinds de jaren '70, heeft de scherpe shinned bevolking gedeeltelijk teruggevonden in de Verenigde Staten als gevolg van de bescherming onder de Amerikaanse trekkende Act Bird Verdrag.

Vergelijkbaar met een Noord-Amerikaanse Bald Eagle, de Afrikaanse zeearend is herkenbaar door zijn kenmerkende zwarte romp en de vleugels die in schril contrast met zijn witte kop en staart. Vrouwtjes wegen 7-8 lbs (ongeveer 3,2-3,6 kg) en zijn iets groter dan mannelijke tegenhangers, die op de weegschaal 4-5,5 lbs (ongeveer 2 tot 2,5 kg) tip. De vogel omvat 25 tot 30 inch (ongeveer 63-75 cm) lang. De adelaar, die een gele snavel bezitten met een zwarte punt, komt veel voor in Zuid-Afrika en heeft zo'n eigen geluid dat de vogel gewoonlijk wordt aangeduid als "de stem van Afrika."

Wetenschappelijk bekend als Haliaeetus vocifer, de Afrikaanse zeearend klinkt veel op de Noord-Amerikaanse Bald Eagle. De Afrikaanse zeearend heeft twee verschillende oproepen, een voor wanneer het vliegt en een andere voor als het neerstrijkt. De mannetjes bezitten meer van een zachte stem, terwijl vrouwen hoger worden geworpen in toon.

De vogels leven in nesten gemaakt van stokken in hoge bomen in de buurt van rivieren, meren en stuwdammen. Sommige vogels bewegen en het opbouwen van meer dan één nest om nat weer te vermijden, terwijl andere arenden zijn inhoud te blijven zetten. Nesten vaak 47-71 inches (ongeveer 120 tot 180 cm) breed en 12 tot 24 inch (ongeveer 30 tot 60 cm) diep. Zoals nesten vaak hergebruikt kunnen ze groeien tot 6 voet (ongeveer 1,8 m) breed, inclusief alle toegevoegde takken en twijgen.

Een vrouwtje zal leggen tot drie gespikkelde eieren op het moment. Eieren duren zes weken uit te broeden. Vrouwtjes voornamelijk uitbroeden van de eieren, terwijl de mannetjes verzamelen voedsel. Zowel mannen als vrouwen hebben de neiging om de nestjongen nadat ze geboren zijn. Na twee maanden, de jonge vogels zijn in staat om zichzelf te voeden en binnen 75 dagen, zijn ze in staat om te vliegen.

De voeding van de adelaar bestaat voornamelijk uit kleine vissen, waaronder longvissen en meerval. De Afrikaanse zeearend meestal wacht zat in een boom tot hij ziet een vis in het water. Met behulp van zijn lange, zwarte klauwen, zal de vogel halen de vis en voeren het terug naar het nest om te eten. Als de adelaar vangsten een vis met een gewicht van meer dan £ 4 (ongeveer 1,8 kg), zal de vogel slepen naar de wal en het eten langs de oever. Naast vis, kan de Afrikaanse zeearend water vogels, kleine schildpadden, baby krokodillen, insecten, en dode dieren eten. De arenden zijn ook kleptoparasite wezens, wat betekent dat deze opportunistische vogels vaak al gevangen door andere vogels voedsel zal stelen.

  • De Afrikaanse zeearend heeft een gele snavel met een zwarte punt, en komt veel voor in Zuid-Afrika.

Kaneel wintertaling is de algemene naam van Anas cyanoptera, een soort eend bekend bij amateur ornithologen en jagers gelijk. Inheems in Noord-en Zuid-Amerika, is de eend genoemd naar de karakteristieke fok-seizoen verenkleed van het mannetje, die helder rood lichaam veren en iriserende blauwe en groene vleugel veren voorzien. Deze eenden behoren tot een categorie die bekend staat als ploeteren eenden, die bob langs het oppervlak van het water te voeden met ondiepe vegetatie.

De soort wordt opgesplitst in verschillende ondersoorten: de noordelijke kaneel wintertaling; de tropische kaneel wintertaling; Borrero's kaneel wintertaling, waarvan wordt gedacht uitgestorven te zijn; de Andes-kaneel wintertaling; en de Argentijnse kaneel wintertaling. In tegenstelling tot andere soorten eenden, cyanoptera leden van Anas houden aparte broedpopulaties. De noordelijke soort alleen paren met andere leden in Noord-Amerika, bijvoorbeeld, terwijl de tropische soort alleen paren met andere eenden in Zuid-Amerika. Fokkerij vindt plaats tijdens de zomermaanden.

Zoals bij de meeste eenden, de veren van de vrouwelijke minder opvallend is dan dat van de man. Vrouwtjes zijn bruin van kleur gevlekt met een lichtere blauwe vlek op hun vleugels. Vrouwelijke leden van de soort sterk lijken Blauwvleugeltaling eenden, maar de verzadiging van de kleuren is rijker in de kaneel wintertaling. Mannetjes in de niet-broedseizoen en onvolwassen eenden lijken op de vrouwtjes.

Het meten van tussen 14,2 en 16,9 inch (36,06 en 42,92 centimeter) en een gewicht van slechts 9,9-17,6 ounces (280,66-498,95 gram) voor beide geslachten, worden de leden van Anas cyanoptera beschouwd kleine eendjes. Ondanks hun kleine gestalte, vrouwtjes kunnen leggen tussen de zes en 12 eieren per seizoen. Na de paring, de vrouwtjes bouwen nesten in hoog gras of riet en langs de nesten met dons en veren weggegooid. De eieren zijn gebroken wit van kleur met roze tinten en broeden in ongeveer drie weken.

Kaneel wintertaling eenden zijn niet monogaam, hoewel ze de relatie met hun partner te behouden voor zo lang als het duurt om de eieren succesvol uitbroeden aan het uitkomen. Kuikens leren vliegen tussen een tot twee maanden oud. Eendjes het nest verlaten kort daarna, als gevolg van de snelle trekkende gewoonten van de vogel.

Anas cyanoptera van alle soorten migreren bij het ​​naderen van de winter. De noordelijke soort koppels naar Mexico en Midden-Amerika, zoals sommige van de tropische vogels doen. Argentijnse, Andes en anderen van de tropische soort winter dichter bij hun broedgebieden in Zuid-Amerika.

Een zwarte trommel is een bodem voeden zoutwater vis die vrij groot kunnen groeien. Het is een lid van de familie Pogonias vis en is gerelateerd aan de Knorrepos en gevlekte zeeforel. Het kan worden gevonden in de Atlantische Oceaan, in de buurt van de kust van Noord- en Zuid-Amerika, en in de Golf van Mexico. Black drums hebben zowel commerciële en recreatieve waarde. De kleinere zijn eetbaar en worden vaak geserveerd in restaurants in het zuidoosten van de VS

Deze vissen liever om in te leven in de buurt van de kust in het water, dat is een beetje brak, zoals baaien en riviermondingen, waar ze zich voeden met schelpdieren, zoals oesters, garnalen, krabben, weekdieren en kleinere vissen. Ze snuffelen door de mest op de bodem van deze gebieden op zoek naar voedsel, waardoor er inkepingen in het sediment als ze door. Dit maakt het gemakkelijk voor vissers tot grote scholen van zwarte trommel vis te volgen. In koudere weer, zij het hoofd in dieper water en zijn moeilijker te vinden, evenals meer kans om op te worden belaagd door haaien en andere grote vissen.

Zwarte drum vis wegen meestal tussen de 25 tot 40 pond (11-18 kg), maar zijn bekend om zo groot als 100 pond (45 kg) te krijgen en kan leven voor 35 jaar of langer. Hun rug zijn sterk gebogen en ze hebben tussen de 10 en 14 paar scherpe kin barbels. De tanden van deze vissen zijn sterk genoeg om door te breken weekdieren en oesters. Volwassen vissen zijn zilverachtig grijs of bijna zwart van kleur met grote schalen. Jongere zwarte drums hebben donkerder gekleurde banden op hun kant.

Afhankelijk van hun locatie en de temperatuur van het water, deze vissen paaien in de buurt van de kust op verschillende momenten gedurende de winter en het vroege voorjaar. Vrouwtjes kunnen miljoenen eieren kan uitbroeden binnen 24 uur te produceren. De overgrote meerderheid van hen zal sterven of worden voedsel voor talloze roofdieren.

Vissers vangen de trage zwarte trommel vrij gemakkelijk en vaak per ongeluk. Ze worden gevangen in netten en sleepnetten, of neem het aas, dat bedoeld was voor andere soorten van sport vissen. Terwijl de kleine zwarte drums zijn eetbaar, oudere, grotere vissen met ruwe vlees van slechte kwaliteit. Hun vlees kan ook spaghetti wormen, die deze vissen kunnen krijgen van het eten van dode zeedieren bevatten. Deze zijn onschadelijk voor de mens maar zeer ongewenst, en als gevolg daarvan worden grote zwarte trommels bijna altijd gevangen en vrijgegeven.

Een krakeend is een middelgrote trekkende eend bereiken een lengte van ongeveer 23 inch (57 centimeter) en een spanwijdte van ongeveer 35 inch (90 centimeter). Zijn inheemse assortiment omvat Europa, Azië, de Verenigde Staten en Canada. Vaak een grijze wilde vanwege zijn gelijkaardige verschijning, de krakeend is ongeveer even groot als een wilde eend, maar heeft vooral saai grijs verenkleed.

Met een grijze rug, de krakeend heeft een witte onderkant. Mannetjes hebben een zwarte vlek op de onderkant, nabij de staart met een grijs tot dofblauw snavel. Vrouwtjes hebben een gele snavel en de neiging om een ​​bleke tan bruin en grijs zijn. Vrouwtjes hebben niet de zwarte vlek in de buurt van de staart en hebben een gelijkmatige witte onderkant.

De krakeend vervellingen twee keer per jaar; gedurende deze tijd de eend niet in staat is om te vliegen, waardoor het uiterst kwetsbaar voor roofdieren. Wanneer mogelijk tijdens ruien tijd deze soort blijft lichamen van zoet water zoveel mogelijk te blijven van de kust. Dit is een strategische manoeuvre om roofdieren te vermijden.

Voor het grootste deel van het jaar, de primaire voeding van de krakeend bestaat uit zaden, granen, algen en groene plant materie. In de aanloop naar broedseizoen, vrouwen beginnen om grote hoeveelheden vet en eiwit gebaseerde voedingsmiddelen, zoals ongewervelde dieren, insecten, kleine vissen en kikkervisjes verbruikt. Dit komt omdat de vrouwelijke moeten opbouwen grote vet en eiwitreserves; bij het leggen van eieren en incubatie begint, zal ze zelden het nest verlaten.

De nesten worden gebouwd in beschutte depressies op de grond, dicht bij zoetwater. Tussen één en zeven eieren worden gelegd en neemt ongeveer vier weken om uit te komen. Mannetjes zelden deel met het uitbroeden of het grootbrengen van de jongen. De jongeren zijn onafhankelijk in de snuit 10 weken na het uitkomen. Het duurt maximaal twee jaar voor de krakeend om seksuele rijpheid te bereiken, en beginnen te broeden.

Krakeenden zijn over het algemeen alleen actief tijdens de dag, behalve bij het migreren. Deze soort wordt alleen vliegen nacht, terwijl migreren, hoewel de redenen hiervoor zijn niet duidelijk. Zowel in de overwinteringsgebieden en de zomer broedplaatsen, de krakeend de neiging om te leven op of in de buurt van moerassen, vijvers en meertjes, liever stilstaande of langzaam bewegende wateren.

Zoals elke middelgrote eend, de krakeend heeft een grote verscheidenheid van roofdieren, van huiskatten en honden om vossen, coyotes, en grote, roofzuchtige vogels. Mensen zijn ook een bedreiging voor deze soort. Mensen hebben gejaagd deze soort voor zowel eten en sport voor vele eeuwen. Deze vogels worden niet beschouwd als bedreigd, echter, omdat ze een grote oorspronkelijke verspreidingsgebied en het kan meerdere legsels per jaar te verhogen.

Een kardinaal is een vogel in de kardinaal familie, een grote familie van vogels in verband met vinken gevonden in zowel Noord- als Zuid-Amerika. Naast de vogels bekend als kardinalen Deze familie omvat ook buntings. Deze vogels zijn beroemd om de kenmerkende rode veren gezien bij mannen. De kleur doet denken aan de rode traditioneel gebruikt voor gewaden gedragen door kardinalen in de Rooms-Katholieke Kerk, het uitleggen van de gemeenschappelijke naam voor deze vogels.

Kardinalen zijn zangvogels met een scherpe, duidelijke oproep die een verscheidenheid aan geluiden, waaronder fluitjes, metallic kwettert en trillers omvat. Sommige kardinalen kan zeer communicatief met andere vogels worden en kunnen fluiten en piepen heen en weer voor langere tijd keren. Deze vogels zijn nonmigratory, de voorkeur om zich te vestigen in gebieden met redelijk milde winters en het hele jaar door verblijf. Hoewel kardinalen wonen in de sneeuw, kunnen ze niet leven in extreme klimaten waar de winter dalen de temperaturen zeer laag, omdat ze niet kunnen overleven in de verlaagde temperaturen.

De mannetjes hebben heldere rode organen met kenmerkende zwarte maskers en rode toppen. De vrouwtjes meestal iets kleiner te zijn en krijgen een bruine jas, hoewel ook zij hebben rode toppen en zwarte maskers. De verschillen tussen mannetjes en vrouwtjes zijn een voorbeeld van geslachtsdimorfisme een fysiek kenmerk vaak waargenomen bij vogels. Met mannen, het verenkleed stompt tijdens de winter en helderder in het voorjaar in de tijd voor de paartijd en de kleur lijkt een rol bij de partnerkeuze te spelen voor vrouwelijke kardinalen.

De kardinaal is een zaadeter. Zowel mannetjes als vrouwtjes hebben botte, krachtige snavels ontworpen voor het kraken van zaden. Sommige kardinalen eten ook insecten en deze vogels kunnen een zeer nuttige vorm van natuurlijke plaagbestrijding zijn. De meeste mensen die wonen in gebieden waar deze vogels zijn inheemse zal kardinalen zien op hun vogel feeders en vogel baden, vooral tijdens de winter, wanneer de zaden soms moeilijk te vinden kan zijn. Sommige bedrijven maken zaadmengsels specifiek ontworpen om een ​​beroep op de kardinalen, voor mensen die geïnteresseerd zijn in het aantrekken van deze vogels.

Kardinaal paren nest in onderscheidende komvormige nesten gemaakt van grassen en takjes. De eieren uitbroeden voor ongeveer twee weken en de vrouwelijke kardinaal zorgt voor de jonge, terwijl de mannelijke biedt voedsel. Zodra de nestjongen leren vliegen, ze onafhankelijkheid en het grondgebied van hun eigen streven. Verschillende Amerikaanse staten hebben de kardinaal maakte hun staat vogel, met inbegrip van Illinois, North Carolina en Kentucky, die illustreren hoe alomtegenwoordige deze vogels in Noord-Amerika, met name in de oostelijke regio's.

De Bulbul is een familie van vogels die bijna 140 soorten in 27 geslachten omvat. Deze zangvogels zijn meestal saai in kleur met veren in verschillende tinten van bruin en grijs. Een bulbul kan zeer gemakkelijk worden geïdentificeerd door de overweldigende kam boven op de kop en de scherpe langwerpige bek die kenmerkend is voor de meeste, maar niet alle, soorten van deze vogel.

De meeste Bulbul soorten hebben vleugels met afgeronde toppen, een gemiddelde lengte staart, en een slank lichaam met een neutraal gekleurde veren. Sommige bulbuls hebben verschillende kleuring rond de ogen en onder de staart die hen onderscheiden.

De Maskerbuulbuul, Pycnonotus nigricans, heeft een briljante oranje-rode ring rond haar ogen en heldere gele kleurstof onder de staart. De Roodbuikbuulbuul, Pycnonotus cafer, heeft een opvallende witte band rond de staart dat opvalt tegen zijn donkere, bijna zwarte veren. Een klein stukje van briljante rode veren kunnen worden gezien onder de staart.

Bulbuls kan tussen 5,5-11 inch (14-28 cm) lang. Ze massaal samen en zijn meestal monogaam. Sommige bulbuls zal toetreden tot zwermen een verscheidenheid van verschillende soorten.

Nesten zijn open en gebouwd in de takken van de bomen. Het vrouwtje van de soort zal uitbroeden van de eieren voor maximaal twee weken. Dit soort vogel ligt gewoonlijk tussen twee en vijf eieren tegelijk. Fledglings komen uit het nest ongeveer twee weken na het uitbroeden.

De meeste Bulbul soorten zijn inheems in Afrika en Azië. Ze kunnen ook worden gevonden in het hele Midden-Oosten en zo nu en dan in Japan. Afhankelijk van de specifieke aard van de vogel, kunnen deze soorten leven in een breed scala van habitats zoals regenwouden, open landschap, en dichte struikgewas. Deze vogels zijn ingevoerd om andere locales als goed, zoals Hawaï, Fiji, en Florida. Wanneer kennis met nieuwe klimaten, zal bulbuls vaak verdringen lokale vogels.

In veel boomgaarden, zijn de zanglijster soorten beschouwd als een ernstige plaag. Deze vogels zullen voeden en ondergang van de vruchten van verschillende bomen. Bulbuls voeden op een grote verscheidenheid van punten met inbegrip van insecten, zaden, nectar, en enkele kleine dieren. De harde roep van deze vogels wordt vaak beschreven als het raspen of onaangenaam.

Van de vele Bulbul soorten, hebben geen uitgestorven gegaan sinds de jaren 1600. Deze aanpasbare vogels zich gewend aan menselijke aanwezigheid in de wereld. Ongeveer 12 soorten bulbuls worden beschouwd als bedreigd, echter, als gevolg van het verlies van hun bos habitats.

De koning rail is een zwaargebouwde moeras vogel die een opbouw die doet denken aan een kip heeft. Gevonden in zoetwater moerassen hele gebieden van Centraal-Amerika en het zuidoosten van de Verenigde Staten, de bevolking koning rail is onder constante dreiging. De grootste spoor van Noord-Amerika, het is vergelijkbaar met de klepel spoor en is bekend om cross-ras met het.

Met korte benen, korte staart, en compacte lichamen gemiddeld tussen de 15 en 19 inch (ongeveer 38-48 cm), worden deze moerasvogels gebouwd als kippen. De koning spoor is een goed gecamoufleerde vogel in zijn natuurlijke omgeving, met een gevlekte bruin, olijf en grijze rug, bruine vleugels, zwart en wit flank strepen, en een roodbruine borst. Aan weerszijden van de kop is een distinctieve wit of oranje lijn die via elk oog loopt. Mannetjes en vrouwtjes zijn gelijkaardig in verschijning, en jonge vogels hebben soortgelijke kleuring, maar niet-karakteristieke tekening. Kuikens zijn bedekt met zwarte beneden.

Volwassenen bouwen hun nesten op de grond, meestal in verhoogde groepjes van vegetatie langs de waterlijn. Na het bouwen van hun nesten, vogels ruien zo volledig dat ze niet in staat om te vliegen voor bijna een hele maand. De verkering proces van de koning het spoor is een ingewikkeld dat de mannelijke het verstrekken van de vrouw met voedsel gaat. Zodra mates zijn gekozen, tussen de zes en 14 lichtbruine eieren worden gelegd. Zij broeden na ongeveer drie weken; kuikens zijn in staat om te lopen binnen een uur na het uitbroeden en typisch het nest verlaten na een enkele dag.

Koning rails voeden zich voornamelijk uit het water, waar ze rivierkreeften, kleine vissen, en vele soorten insecten te vinden. Als ze voedsel vinden op het droge, zullen ze het eten na nat te maken in hun traditionele jacht wateren. Typisch foerageren ze in beschutte gebieden zoals stands van riet, waar ze zijn verborgen voor de weergave van roofdieren. Hun nabijheid van zoetwater moerassen geeft hen gemakkelijke toegang tot hun voedsel van keuze, maar ook maakt ze kwetsbaar voor veranderingen in de voorwaarden van de wetlands. Dit draagt ​​bij aan hun bedreigde status in het noordelijke deel van hun locatie.

Alternatieve namen voor de koning het spoor zijn de Gallina de agua, de Rascon echt, en het rale elegant. Het is nauw verwant aan de Virginia spoor en de klepel spoor. De koning rail is de grootste van alle Noord-Amerikaanse rails, een onderscheid dat zij haar koninklijke naam.

De Andes-condor, of Vultur gryphus, valt in de Nieuwe Wereld gier categorie gebruikt om soorten van aaseter vogels te classificeren. De familie Cathartidae bestaat uit vijf gieren en twee condors, met inbegrip van de Andes-condor. Dit condor is inheems in de Zuid-Amerikaanse regio, meer specifiek het Andesgebergte.

Deze grote vogels hebben een algemene donkerbruine tot zwarte kleur, net als vele gieren. De Andes-condor, heeft echter een pluizige kraag van witte veren die de nek basis omringt. Veren op de hals en hoofd zijn klein in aantal, waardoor deze vlekken op de condor verschijnen bijna kaal en toont de doffe rode tint die met de emoties die de vogels ervaring kan veranderen.

Mannelijke en vrouwelijke condors onderscheiden zich van elkaar op verschillende manieren. In tegenstelling tot veel andere soorten vogels, de mannetjes in deze soort zijn groter dan de vrouwtjes. De mannetjes hebben ook witte vlekken op hun vleugels, een lel opknoping van hun nek en een grote dieprode kam op hun hoofd. Mannetjes zal een licht bruine oogkleur hebben, en vrouwen zullen een roodbruine kleur van de ogen te hebben.

De Andes-condor is een aaseter. Het voedt zich met dode kadavers. Algemeen deze condor liever het karkas van een groot dier eten, maar het zal eet kleinere dieren wanneer de voedselvoorziening schaars.

De speciesâ € ™ algemene voorkeur voor grotere voedselbronnen is de reden waarom veel van deze condors zijn geslacht aan vee te beschermen. Sommige mensen hebben ook zijn veren verzameld. Deze condor is opgenomen als een bedreigde diersoort.

Consistente bestuderen van de Andes condors in hun natuurlijke omgeving toont een relatie tussen de fokkerij, de voedselvoorziening en de verwoestende stormen. Onder normale omstandigheden, voldoende voedselvoorziening is laag, en de Andes-condor soorten niet regelmatig te fokken. Wanneer stormen, de levering van kadavers toeneemt, hetgeen leidt tot een toename in de veredeling en dus vergroot kuikens geboren.

Andes-condors besteden veel tijd ondergedoken tijdens het nestelen. Vrouwtjes slechts één of twee eieren tegelijk. Nesten zal worden op extreme hoogten langs de bergtoppen. De nesten zijn eenvoudig kale grond rustplaatsen die zijn blootgesteld aan de meeste van de elementen van het weer.

Andes Condor eieren uitbroeden voor ongeveer 54-58 dagen, en beide ouders delen de vergadering plicht. De man verlicht de vrouwelijke voor een paar uur per dag om haar uit te oefenen en te eten. Wanneer de pasgeborene condor kuikens uitkomen, ze zijn bedekt met een zachte, bleke-grijs beneden. De mannetjes hebben een kleine kuif op hun hoofd recht vanaf de geboorte, dat groeit als zij doen.

In het wild kunnen condor kuikens vliegen op zes maanden oud, maar ze worden opgevoed door hun ouders tot ze twee jaar oud. Hun zorg is zo lang dat de condor ouders niet opnieuw zal fokken totdat de kuikens laten de zorg van de ouders. In gevangenschap is het fokken aangemoedigd en wordt verhoogd door het verwijderen van de eieren en het verhogen van de kuikens met de hand.

  • De Andes-condor is inheems in de Andes.

Een zeenaalden is een kleine vis die wordt gevonden in veel gebieden van de wereld. Binnen het dier classificatiesysteem, het behoort tot de familie Syngnathinae, samen met zeepaardjes. Qua uiterlijk, de zeenaalden lijkt veel op een zeepaardje zou kunnen als het ware rechtgetrokken. Ze besteden veel van hun tijd in beschutte gebieden en diervoeders gedurende de dag. Een interessante gedrag van zeenaalden is dat de mannetjes zijn degenen die uitbroeden van de eieren tijdens de fokkerij.

Binnen het gezin Syngnathinae, zijn er meer dan 200 soorten zeenaalden. In de meeste gevallen hebben ze lange, smalle, rechte lichamen met ribbels. Het hoofd lijkt op dat van een zeepaardje, met een lange snuit, die een buis of een pijp lijkt en geeft de vis zijn populaire naam. Het lichaam wordt meestal bedekt met botachtige geribbelde platen en de vinnen zijn zeer klein. De zeenaald komt in een verscheidenheid van kleuren, en vele hebben een gespikkelde of gestreepte uiterlijk.

De meeste zeenaald soorten leven in zout water, hoewel een paar woont in zoet water. Sommigen kunnen zelfs gaan tussen de twee. Ze zijn te vinden in de organen van het water over de hele wereld, vooral in de gematigde en tropische gebieden. Ze hebben de neiging om te leven in de buurt van de kust en de voorkeur aan gebieden die onderdak te bieden, zoals zeegrasvelden en koraalriffen. Hun belangrijkste afweermechanisme is het verbergen van roofdieren, zodat ze de neiging om het open water te vermijden. Ze zijn bekend om snel terug te trekken in een schuilplaats, of om zichzelf te camoufleren in het hoge zeegras om detectie te ontsnappen.

De voeding van de zeenaalden bestaat voornamelijk uit kleine kreeftachtigen, samen met plankton, wormen en kleine vissen in kleinere hoeveelheden. Ze zijn dag, wat betekent dat ze uitsluitend voeden tijdens de dag, en ze brengen het grootste deel van de dag te eten, omdat hun lichamen zijn inefficiënt bij het verteren van voedsel. Hun mond hebben geen tanden, zodat ze in hun voedsel te zuigen met behulp van hun pipe-achtige mond als een rietje. Als voedsel niet kan passen in hun mond zuigen ze het zachte vlees eruit en laat de rest.

Zeenaalden meestal reproduceren tussen het late voorjaar en de vroege zomer, meestal in ondiep water. Het vrouwtje neemt de traditioneel mannelijke rol van het aantrekken van een partner, en wordt vaak meer felgekleurde en groter dan het mannetje. Intussen is de man neemt de traditioneel vrouwelijke rol van incubatie van de eieren.

Tijdens de paring, het vrouwtje wrijft tegen het mannelijk lichaam en haar eitjes in zijn broedbuidel, dat is een gebied van het lichaam waar de eieren zullen worden uitgevoerd en gevoed tot aan de geboorte. Het mannetje houdt de eieren in de zak totdat de baby volledig gevormd, gewoonlijk ongeveer 2-3 weken. Zodra ze worden vrijgelaten uit het zakje de jonge zijn meestal in staat om zelfstandig te overleven.

Een bufflehead eend wordt beschouwd als een van de kleinste eenden in Noord-Amerika te zijn. De naam komt van de woorden buffel en hoofd, verwijzend naar het vermogen van de mannelijke eend aan de veren roffel op zijn kop met haar omvang toenemen. Bufflehead eenden broeden in Alaska en Canada en brengen de winters op de Amerikaanse kustwateren, soms vliegen als ver zuiden als de Texas Gulf Coast. Ze zijn omnivoor zeedieren en leven door rivieren en beken, waar ze duiken voor waterplanten, insecten en kleine vissen.

De wetenschappelijke naam voor de bufflehead eend is Bucephala albeola. De mannetjes zijn zwart en wit met paarse en groene veren op hun hoofd en grote witte vlekken onder hun ogen. Een vrouwelijke bufflehead eend heeft een kleinere patch en grijze veren. Bufflehead eenden gedacht zeer actief te zijn, met een snelle vleugelslag en snel metabolisme. Door hun kleine formaat, zijn ze in staat om de vlucht snel te bereiken zonder eerst langs het oppervlak van een water lopen.

De vogels worden gedacht monogaam te zijn en houd meestal dezelfde mate voor meerdere jaren. Ze kunnen broeden als ze 2 jaar oud in het voorjaar en de voorkeur te nestelen in holtes van bomen vaak gemaakt door spechten. De vrouwtjes kunnen wachten tot drie dagen tussen het leggen elk ei en kan leggen zes tot 11 in een broedsel. Bufflehead eendeneieren uitbroeden voor ongeveer een maand en dan blijven in het nest tot 48 uur voor het leren om te zoeken naar voedsel op hun eigen. De moeder bufflehead eend zal verlaten de eendjes als ze ongeveer zes weken oud en volledig onafhankelijk.

Een bufflehead eend wordt alleen gedacht agressief te zijn wanneer het vrouwtje beschermt haar jong. Sommige vrouwelijke eenden met eendjes kunnen elkaar strijden voor grondgebied, en de winnaar kan uit lopen met broed van de verliezer. Bufflehead eenden zijn niet bekend aan harde geluiden te maken, behalve wanneer het hof. Dan, het mannetje maakt een laag babbelende geluid omschreven als keelklank. Een vrouwelijke bufflehead eend kan ook kakelende geluiden maken bij het zoeken naar een nestplaats.

Vaak in kleine groepen, zullen een of twee bufflehead eenden meestal dienen als uitkijkpost voor uilen, valken en arenden, hun belangrijkste roofdieren, terwijl de anderen duiken voor voedsel. De bufflehead eend bevolking wordt niet beschouwd als bedreigde. De belangrijkste bedreiging voor hun bestaan ​​kan leiden tot verlies van hun habitat van de industriële activiteit, zoals ruimtelijke ontwikkeling en het gemorste olie langs de kustwateren.

Een Amerikaanse smient is een soort van Anas dat is inheems in Noord-Amerika. Smienten leven in zoet en zout water moerassen, en voornamelijk planten eten. De eenden zijn grijsbruine, dat is een zanderige roodbruin, en de mannelijke eend heeft een witte streep, groene markeringen en witte staartveren tijdens het broedseizoen.

Ploeteren eenden zijn eenden die niet duiken onder het water om voedsel te eten, en de Amerikaanse smient is geen uitzondering; in plaats daarvan, ze reizen naar diep water op de gelegenheid om zich te voeden op het oppervlak van waterplanten. Daarnaast zal een smient andere vogels en het duiken eend activiteit te kijken, en zal soms het eten de vogels zijn uit het duiken onder de oppervlakte verworven stelen. Smienten ook grazen voor planten en zaden in open velden, en granen vormen een substantieel deel van hun dieet. Vrouwelijke Amerikaanse smienten eten ongewervelde aquatische insecten tijdens het broedseizoen, maar dit is de enige keer dat de eenden iets anders dan planten eten. Een Amerikaanse smient zal eten tijdens de dag en 's nachts om te voorkomen dat de interactie met potentiële roofdieren, en voer de hele reis.

De eenden leven in moerassen, meren, en zowel zoet als zout water overstroomde gebieden. Baaien en estuaria zijn ook regelmatig leefgebieden voor een Amerikaanse smient. Als zodanig is het verlies van moerassen en waterrijke gebieden om nieuwe ontwikkeling invloed op de habitat van de smient, maar de aantallen inwoners zijn over het algemeen stabiel. Ernstige droogte heeft de grootste impact op de soort, historisch veroorzaakt aanzienlijk verlies in broedpopulatie. In het algemeen, het gemiddelde aantal Amerikaanse Smient eenden is ongeveer drie miljoen.

Amerikaanse smient eenden zijn te vinden in Noord-Amerika, en de algemene locatie verandert met het seizoen in de loop van een jaar. Voor de fokkerij, de eenden vliegen noorden naar Canada, de regio van de Grote Meren, evenals Noord- en Zuid-Dakota. Tijdens de winter, zijn eenden als ver zuiden als Mexico gevonden, en zijn ook te vinden wonen het hele jaar door in Hawaii.

Mannelijke eenden migreren naar het noorden voor de winter voor vrouwelijke eenden, direct verlaten nadat de eieren van een vrouwelijke fok partner zijn uitgekomen. Vrouwelijke eenden leggen 10 eieren op het gemiddelde, en het bouwen van een nest in de buurt, maar niet direct naast een waterbron. De eieren uitbroeden voor maximaal 25 dagen, en de moeder eend zal waken over de eendjes totdat ze zijn gemiddeld 63 dagen oud. Mannelijke eenden verblijft bij een vrouwtje om de eieren bewaken tijdens de incubatie, maar niet tot de verhoging van de babyeendjes.

Blauwe kabeljauw is een vis die alleen in de oceaan wateren rond de rotsachtige kusten van Nieuw-Zeeland. Er wordt gevist zwaar zowel commercieel als voor recreatie, wat leidt tot de plaatsing op een quota management systeem in 1986. Afhankelijk van leeftijd en geslacht, de vis variëren in kleur van blauw-groen tot bruin-blauw. Grootte en gewicht verschillen ook tot 23,6 inch (60 cm) lang en gemiddeld 8,8 £ (4 kg) gewicht.

Deze vissen hebben altijd een belangrijke voedselbron voor mensen die in Nieuw-Zeeland geweest. Inheemse Maori gebruikt de vis als een nietje onderdeel van hun dieet, noemde het raawaru. Archeologen gelegen blauwe kabeljauw visgraten op oude graven sites. Deze botten bijgedragen aan gegevens bijhouden gemiddelde duur in de tijd, getallen die de kabeljauw suggereren is gegroeid in omvang, ondanks overbevissing.

Nieuw-Zeeland heeft een quota management systeem opgezet door de overheid te controleren en commerciële en recreatieve visserij te beperken. Blue kabeljauw was een van de eerste 28 vissoorten gebracht dit programma in 1986. Het aantal vissen die dagelijks worden gevangen per persoon varieert van 10 tot 30 en het aantal wijzigingen op basis van regio en de huidige visbestand. Alle vissen moeten ten minste 11,8 inch (30 cm) wanneer gevangen, anders moeten zij terug in de oceaan vrijgegeven.

Het merendeel van de blauwe kabeljauw bevolking is geconcentreerd in een aantal gebieden, waaronder de Cook Strait, Southland, Fiordland, en de Chatham Island. Als bodembewoners, de vissen leven in zand en onkruid in ondiepe diepte van het water tot 492 voet (150 m) diep. Tracking studies van blauwe kabeljauw na verloop van tijd bleek dat de vis blijven meestal in het gebied waar ze zijn geboren en niet ver te reizen in de loop van hun leven.

Broedseizoen begint in de late winter en duurt tot eind mei. De eieren worden voortgebracht in de buurt van het oppervlak van het water, het uitbroeden na drijvende gedurende vijf dagen. De blauwe kabeljauwlarven verblijven in de buurt van het oppervlak voor nog eens vijf dagen, eindelijk verlaten daarna om hun leven van bodem woning beginnen.

Deze soort van kabeljauw kan tweeslachtig zijn, overschakelen van vrouw naar man na het bereiken van volwassenheid. Mannelijke vissen sneller groeien dan de vrouwtjes en de mannetjes zijn de enigen die een echte diepe blauw van kleur verschijnen. Vrouwelijke vis zijn meer bruin in uiterlijk, en jonge vissen hebben een groene tint aan hun blauwe kleur. De vis een omvang bereiken ze legaal kan worden gevangen op ongeveer 7 jaar oud, met een levensduur die kan duren tot 17 jaar.

  • Blauwe kabeljauw is een vis die alleen in de oceaan wateren rond de rotsachtige kusten van Nieuw-Zeeland.

De Indiase python-Latijnse naam molurusbivittatus molurus -is een soort grote slang inheems in Azië. Het is een ondersoort van de Birmese python. Net als veel andere leden van de Pythons, Indische pythons staan ​​bekend om hun slikmogelijkheden. Ze worden beschouwd als een soort op de grens van officieel bedreigde.

Een Tijger- kan worden geïdentificeerd door zijn kleur, die bestaat uit dramatische donkerbruine vlekken op een beige achtergrond. De vlekken worden gescherpt in het zwart. Een Indiase python zal ook een tan, V-vormige markering op zijn kop.

Een python heeft zeer slecht gezichtsvermogen. Om zijn prooi te lokaliseren, het berust op twee "warmte putten" ligt op zijn kop, die het verschil tussen de omgevingstemperatuur en een warm lichaam te meten. Pythons zelden bewegen om energie te besparen, maar als ze eenmaal hebben ontdekt tekenen van prooi, zullen ze het stalken door het volgen van zijn warmte parcours.

Qua grootte, kan een Indiase python groeien tot maximaal 9-voet-lang (2,74 m). Net als alle pythons, het voedt zich met kleine reptielen, vogels en zoogdieren, verstikken ze in haar spoelen alvorens door te slikken ze geheel. Het kan ook zwemmen en is bedreven in bomen klimmen.

Ondanks deze angstaanjagende kwaliteiten, zijn er geen duidelijke meldingen van een Indische python aanvallen en het slikken van een mens. Legenden en geruchten nog steeds bestaan. Hoewel ze worden gejaagd voor hun huid, zijn Indische pythons ook gedood uit angst als ze te dicht bij menselijke bewoning worden gezien.

In sommige landen, de jacht op de python is geworden verboden uit angst het zal uitsterven. Stroperij nog steeds voortduurt, omdat de jacht op de Indische python is goed voor de lokale economie. Naast de verkoop van haar verberg trendy portemonnees en laarzen maken, wordt python bloed beschouwd als een holistische genezing.

Indische pythons worden onderscheiden van andere soorten pythons in een andere manier: de lengte van hun cloaca sporen. Deze twee "rudimentaire ledematen" aan weerszijden van de anus van de slang. Zij zijn de meest prominente bij mannen en worden gebruikt om te masseren en anders genoegen de vrouwelijke tijdens verkering.

Bij het verbinden, zal de mannelijke python up wrijven tegen een vrouwelijke en flick zijn tong over haar. Dan, met haar met zijn cloaca sporen, zal hij plaatst één van zijn twee penissen. Vijf tot 30 minuten later, wordt de paring worden afgewerkt.

Drie tot vier maanden later, zal het vrouwtje python lag tot 100 7-oz. eieren. Krullen om hen heen voor de warmte, de vrouwelijke python zal "rilling" om haar lichaamstemperatuur te verhogen om de eieren uitbroeden. Ze zal bewaken de eieren gedurende enkele maanden, maar zodra ze uitkomen, zal de baby pythons in staat om vrijwel onmiddellijk hun lot overgelaten worden.

  • Een Indiase python is een ondersoort van de Birmese python.