Maak een Drupal User Account

Als uw Drupal website is geconfigureerd om gebruikers in staat om hun eigen accounts aan te maken, zal de sitebeheerder (je) niet per se te weten wanneer een nieuwe gebruiker zich registreert. Echter, er zijn een paar van de instellingen die u kunnen helpen nieuwe registraties te controleren:

  • U kunt bepalen hoe u een melding bent wanneer gebruikers te registreren.
  • Belangrijker: U kunt zelf bepalen of nieuwe gebruikers moeten eerst door u worden goedgekeurd.

Om de gebruiker registraties en een paar andere instellingen die betrokken zijn bij nieuwe gebruiker creatie beheersen, moet je de mensen overlay gebruiken.

Maak een Drupal User Account

Naar de pagina Accountinstellingen te krijgen, log in met uw beheerder gebruikersnaam en wachtwoord. Vanuit uw Dashboard menubalk, kies Configuratie → Mensen → Accountinstellingen.

Je hebt misschien gemerkt dat het Dashboard menubalk geeft duidelijk een People link. Iedereen houdt van een goede snelkoppeling; helaas, zal klikken People een lijst van geregistreerde gebruikers van uw site in plaats van de pagina Accountinstellingen te openen.

Scroll halverwege de pagina, en je zult een set keuzerondjes onder de noemer van inschrijving en doorhaling vinden. Deze keuzerondjes bepalen hoe gebruikers zijn geregistreerd op de site.

De opties zijn

  • Beheerders Alleen: Als u deze optie selecteert, moet u nieuwe accounts zelf maakt. De link die bezoekers uitnodigt om een ​​nieuwe account zal niet tonen.

    Om nieuwe accounts aan te maken, moet u de Add User vorm die we bespreken in de sectie gebruiken "toevoegen, wijzigen en verwijderen van gebruikers."

  • Bezoekers: Indien toegestaan ​​door de beheerder van deze site, zal deze instelling kunnen gebruikers registreren voor een gebruikersaccount zonder dat zij een evaluatieproces. In het kader van deze instelling, registranten moeten:

    • Zorg voor het systeem met een gebruikersnaam en e-mail.
    • Ontvang een e-mail van het systeem met een tijdelijk wachtwoord en een link om in te loggen.
  • Bezoekers, maar Administrator Goedkeuring Vereist: Dit is de standaardinstelling. Drupal zal een e-mail naar uw wachtwoord van de beheerdersaccount dat u vraagt ​​om de nieuwe gebruiker registratie goedkeuren. Als u op de link in de e-mail te volgen en de gebruiker goed te keuren, zal hij in staat zijn om in te loggen. Indien u niet de gebruiker goed te keuren, Drupal gooit zijn informatie.

    Gebruik de beheerder goedkeuring vereiste instelling, in ieder geval totdat u klaar bent met het ontwerpen van uw website.

De volgende optie op de pagina is een vakje waarin u wordt gevraagd of u wilt e-mail verificatie vereist wanneer een bezoeker een account creëert. Deze optie, die standaard is geselecteerd, zorgt ervoor dat de nieuwe registratie gebruiker een e-mail te krijgen.

Laat deze optie gekozen. Het voorkomt dat gebruikers van het registreren met een vals e-mail adres. Ze moeten het wachtwoord in de e-mail die ze ontvangen, waaruit blijkt dat zij toegang hebben tot een echte e-mail-account en zijn niet spammers die uw site wilt vullen met spam reclame gebruiken.

De volgende sectie op de pagina, getiteld Bij het annuleren van een gebruikersaccount, biedt beheerders een aantal opties voor wat er moet gebeuren met ze besluiten om het account van een gebruiker te annuleren.

De volgende opties worden aangeboden:

  • Schakel de Account en Keep al haar Inhoud: Deze optie annuleert de gebruikersaccount, maar behoudt alle inhoud die door de rekening, zoals artikelen, blog posts, of forum postings.
  • Uitschakelen van de Rekening en Depubliceren al haar Inhoud: Deze optie annuleert de gebruikersaccount en stelt alle inhoud van de site gemaakt met de gebruikersaccount aan ongepubliceerd.
  • Schakel de account en maak je de inhoud ervan behoren tot de anonieme gebruiker: Deze optie annuleert de gebruikersaccount en behoudt alle inhoud die is gemaakt met de rekening, door toe te wijzen aan een anonieme gebruikersaccount. De anonieme gebruikersaccount is een willekeurige auteurschap toegekend aan inhoud van de site dat geen enkele gebruiker die ermee verbonden heeft. Het kan ook verwijzen naar gebruikers die niet zijn ingelogd op de site.
  • Schakel de account en de inhoud ervan: Poof! Als bij toverslag, alle sporen van het gebruikersaccount en alle inhoud verdwijnen uit uw site.

Een gebruiker met beheerdersrechten kan elk van deze opties, zelfs een optie die u hebt ingesteld als de standaard overschrijven.