Hoe je MySpace gebruikers blokkeren

U kunt andere MySpace-gebruikers blokkeren zodat de persoon niet meer kunt contact met u op alle door MySpace. Dat betekent (s) hij kan uw pagina geen commentaar geven - of stuur u een bericht dat u daadwerkelijk ontvangt.

Als je gebruikers die in je vriendenlijst te blokkeren, ze zijn verwijderd. Als ze sturen een bulletin, het zal niet te zien in uw Bulletin Space. Geblokkeerde middelen geblokkeerd uit - ze zullen volledig worden afgesloten van de communicatie met u opnemen via MySpace.

Andere gebruikers weten niet wanneer je ze te blokkeren; ze hebben geen idee wat geblokkeerde lijsten ze op. Het enige wat ze zou kunnen opmerken (als ze een aanwijzing) is dat u niet beantwoorden.

Als je iemand blokkeert, kan die persoon nog steeds te bekijken van uw profiel, tenzij je het hebt ingesteld op prive. Als de geblokkeerde persoon creëert een andere account op MySpace, kan hij het nieuwe account te gebruiken om contact met u - en als dat gebeurt, gewoon blokkeren de nieuwe account ook.

Als u klaar bent om iemand toe te voegen aan uw lijst met geblokkeerde gebruikers bent, volg dan deze stappen om ervoor te zorgen dat u niet hoeft om ooit weer te gaan met die persoon op MySpace.

Ga naar de MySpace-profiel van de persoon die je wilt blokkeren.

De enige plek om een ​​gebruiker te blokkeren is rechtstreeks van haar profiel.

U kunt een gebruiker blokkeren, zelfs als ze hun profiel in te stellen naar prive.

Hoe je MySpace gebruikers blokkeren

Zoek de Gebruiker blokkeren schakel in de gebruiker Contact met doos.

Nadat u het profiel van de gebruiker die u wilt blokkeren vinden, zoekt haar Blokkeer gebruiker link. Het is gelegen in de gebruiker Contact met doos op haar profielpagina.

Klik op de Gebruiker blokkeren koppeling en bevestig dat u de gebruiker wilt blokkeren.

Nadat u de Blokkeer gebruiker koppeling klikt, zal MySpace u vragen, Weet je zeker dat je deze gebruiker wilt blokkeren? Als je dat doet, klikt u op OK.

Hoe je MySpace gebruikers blokkeren

Bevestig de geblokkeerde gebruiker. . . weer.

Zelfs nadat u op OK klikt om de prompt in de vorige stap, zal MySpace u nogmaals vragen, Weet je het zeker? Als u nog wilt om door te gaan met het, klikt u op de knop OK en de gebruiker zal officieel worden geblokkeerd.