Het doorbreken van de Nagelbijten Habit

Ik herinner me toen ik een kind dat mijn moeder, leraren, en de volwassenen op "Arthur" werden altijd vertelde me om mijn nagels te bijten was. Ik weet niet waarom dat een beroep op kleine kinderen of waarom is het soms zo bevredigend, maar voor sommige kleine kinderen is het onweerstaanbaar. Helaas, voor velen van ons die gewoonte door met ons in de adolescentie en zelfs tot in de volwassenheid. Het feit is dat nagelbijten is een onaantrekkelijk gewoonte en een die sterk van invloed op de indruk die je op andere mensen. Houd de weinige volgende tips in gedachten als je jezelf te bevrijden van je nagels bijten.

Eerst moet je beseffen dat je nagels bijten is eigenlijk een grote afknapper voor iedereen, of het nu in een vriendelijke, romantische, of professionele setting. Het zet je uiterlijk in een kinderlijke vorm en velen kunnen het moeilijk vinden om je serieus te nemen na het zien van je genieten van zo'n jeugdige tendens. Ten tweede, na te denken over wat je doet om je nagels. Je bent niet waardoor ze aantrekkelijker te maken door alle middelen, maar je maakt ze aangevreten en onverzorgde en snel te haken op kleding, kussens, en zowat alles. Bijten je nagels is ook slecht voor je tanden. Als je hebt gemerkt, als je bijt je nagels en sommige van jullie kunnen proberen om "file" uw ruwe nagel daarna met je tanden, maar je tanden worden gespannen een beetje en het is zeker niet zo'n stellaire idee.

Ik denk dat een manier om de gewoonte te doorbreken is door het verkrijgen van een manicure (of zelfs alleen maar het geven van jezelf een), zodat je nagels voel me vrij. Als uw nagels zijn vrij om mee te beginnen, zult u veel meer geneigd om twee keer nadenken voordat je die spijker tussen je tanden. (Plus de nagellak zou heel goed laat een nare smaak in je mond-ew). Focus op het behoud van gezonde en mooie nagels en je niet wilt dat uw nagels om een ​​dergelijke ruwe behandeling te onderwerpen.

Een tactiek die ik heb gevonden dat is handig als mijn nagel haken en ogen of krijgen een ruwe rand, is in plaats van toevlucht te nemen tot afbijten het aangetaste deel van de nagel (die meestal leidt tot meer ruwe randen en dus meer bijten) is om een ​​nagelvijl dragen met mij. Toen heb ik mijn eigen nagelvijl, heb ik veel betere resultaten bij het gladstrijken van ongelijke randen en hoeft niet te maken hebben met een nog ruwer spijker of de nare stukjes gescheurde nagel op mijn spijkerbroek.

Het doorbreken van het nagelbijten gewoonte kan een paar weken duren, maar het zal zeker de moeite waard zijn. Wie wil komen als kinderachtig of hebben een nog ruwer nagel dan voorheen? Dit kan een zekere mate van zelfdiscipline te nemen, maar het zal zonder twijfel profiteren je enorm op het einde.