Gebouw stapelbedden voor kinderen

Kinderen zijn gek op stapelbedden, maar helaas deze soorten bedden kost vaak veel te veel. Ik ging onlangs op zoek naar bedden, en de meest goedkope stapelbed dat ik vertrouw op mijn kinderen om de kosten nog meer dan $ 900. True, zijn er een aantal die er zijn die ik zag voor minder, maar velen keken ze gammel. Yikes!

Aangezien ik niet het geld om de high-end degenen te kopen, en ik heb geen vertrouwen in de lagere kost merken, heb ik besloten om te proberen het maken van mijn eigen. Blijkt dat dit was een van de meer leuke projecten die ik heb bezighouden met, en op het einde was ik in staat om iets dat leek net zo goed (zo niet beter naar mijn mening) als die dure maken. Hier is hoe ik het heb gedaan.

  1. Plan. Schept een eenvoudige blauwdruk voor u te volgen. Het is makkelijker om te weten wat je doet als je op zijn minst een ruw idee van wat het eindresultaat wordt verondersteld om te kijken als. Baseer uw ontwerpen af ​​van een gewone twin size bed. Aparte size matras meestal drie meter breed en ten minste zes centimeter dik. Plan dat uw stapelbed funderingen gaan tot dat formaat zijn, maar ook dat uw stapelbedden steunpalen die vijf meter hoog zou moeten hebben, en ik zou 4 "x4" zeggen.
  2. Te verzamelen. Als je eenmaal hebt getrokken uit uw plannen, moet u al uw materialen en apparatuur te verzamelen. Voor dit project je gaat te willen den en multiplex gebruiken. Deze zijn vrij goedkope materialen, en heel gemakkelijk aan te komen. U bent ook van plan te willen gebruiken schroeven die lang genoeg zijn om stevig te bevestigen alles samen, gemiddeld 2 "schroeven zou moeten werken, maar gebruiken wat je denkt dat gaat werken.
  3. Snijd. Zorg ervoor dat al uw hout is gesneden om de juiste afmetingen, zoals die door uw blauwdrukken gelegd. Veel mensen zouden suggereren dat je iets als tien of twaalf borden opgesteld om het fundament vormen voor de matras te liggen op het gebruik. Mijn persoonlijke aanbeveling is om laags hout te gebruiken, ongeveer 1/4 "dik, als het gaat om te helpen spreiden en gewicht te dragen in een meer gelijkmatige manier.
  4. Assembleren. Zodra u alle stukken bij elkaar zijn, en gesneden om de juiste lengte met de montage van alles samen volgens uw schema. Zodra u alle stukken hout in elkaar gezet, plaats uw matrassen op het bed frames en maak het bed. Je zou ook willen ofwel de aanschaf van een ladder voor uw kinderen om omhoog te klimmen, of maak een integraal onderdeel van het bed frame zelf.

Tot slot, alles wat overblijft is aan het testen van het bed. Voorafgaand aan het verhuren van uw kinderen klimmen op hun nieuw bed, probeer het zelf uit. Dit ontwerp gaat vrij stevig te zijn, en zelfs toestaan ​​een volgroeide volwassen te worden op het met uit de problemen. Genieten.