Classic Fashions You Need

Toen opgroeien Ik speelde viool en piano, werkte bij een bank, deed wekelijkse klusjes, had veel huiswerk, deelgenomen aan tal van kerkelijke activiteiten, en ging naar school ceremonies en presentaties, onder andere activiteiten. Zoals ik deelgenomen aan al deze dingen die ik vond ik moest bepaalde kledingstukken, waarvan sommige heb ik slechts een paar keer gebruikt te kopen, maar op de momenten dat ik nodig had die nietje items, ik was zeker blij dat ik had ze bij de hand en klaar gaan. Vooral als een volwassene, ik ben blij dat ik weet dat de nietjes ik nodig voor school, kerk, de werkplek, en de sociale arena. Sommige modes zijn gewoon klassieke en je ze gewoon nodig!

Sommige van de kledingstukken vond ik het meest nuttig en degenen die ik vond ik droeg de hele tijd waren mijn jurk broek. Vooral nadat ik begon te werken bij de bank, ik droeg ze elke dag. Hoe meer ik droeg ze, kocht ik een paar meer en sommige hand-me-downs die nog dienen me goed verworven. Koop een mooie zwarte pair (het is leuk om een ​​rechte pair en een-boot cut pair hebben, maar ga voor de rechte paar eerste) en een aantal goede jurk kaki. Vooral als je in een meer professionele omgeving te werken, meerdere paar jurk broek zijn een must. Goede jurk broek zijn een goede en snelle manier aan te kleden een anders casual outfit.

Ongeacht hoe vaak je het draagt, hebben een stijlvolle zwarte jurk zitten in je kast. Ik eigenlijk alleen droeg de mijne voor orkest concerten, maar het kwam in de manier handig en het zag er geweldig. Je moet ook een paar veelzijdige rokken rond. Ik heb denim, kaki en zwarte rokken die handig voor last-minute kerkelijke vergaderingen, snelle viool of piano te spelen zijn, en naar je broer de school concert te zien.

Je hebt een paar goede paren van jeans voor sociale activiteiten en u kunt ook aankleden jeans voor dress-toevallige situaties. Je hebt zeker een aantal goede zaterdag soort loungen kleren. Heb een paar of twee van oudere jeans voor werken in de tuin of reiniging of wat dan ook. Ook voor zaterdag te dragen hebben een paar oude t-shirts voor slechts opknoping uit; Ik haat het gebruik van een leuke outfit op een dag dat ik niet echt iets te doen!

Echt het verwerven van de klassieke mode nietjes is niet al te moeilijk, want je zult merken dat je koopt ze toch, met name de sociale kleding behoeften (bijvoorbeeld jeans enz.) Je zult nooit spijt van krijgen en altijd dankbaar zijn als je iets snel nodig hebt en het is gewoon een kast weg!