Wat is een Grote Grijze Uil?

De grote grijze uil is de grootste uil gevonden in Noord-Amerika. Het is een roofvogel, of een roofvogel. Zijn wetenschappelijke naam is Strix nebulosa. De grote grijze uil heeft een aantal interessante bijnamen die het bovennatuurlijke, met inbegrip van "fantoom van het Noorden", "de grote grijze ghost" en "spectrale uil suggereren."

De grote grijze uil is meestal grijs van kleur, met variaties in de schaduw van licht naar donker. De variaties lijken subtiele strepen rond het gezicht en aan de uiteinden van de vleugels, en ze geven een gespikkelde verschijning op andere delen van het lichaam. De uil heeft witte aftekeningen onder zijn kin die er uitzien als een vlinderdas voor veel vogelaars. De ogen zijn geel met donkere grijze ringen om hen heen, en ze lijken vrij klein in tegenstelling tot de uil enorme hoofd.

De grote grijze uil is een van de grootste verschijnen uilensoorten. De lengte varieert 24-33 inch (61-84 cm). De spanwijdte meestal 55-56 inches (140-142 cm) en kan groter zijn dan 5 voet (1,52 m) sommige vogels. De grote verschijning is misleidend, echter, als gevolg van extreem zachte veren van de uil. Het gewicht van de uil eigenlijk is relatief laag voor zo'n grote vogel - ongeveer 46 tot 50 gram (1290-1390 g), op het gemiddelde.

De grote grijze uil leeft in het noordelijk halfrond. In Noord-Amerika, wordt het gevonden in Alaska, Canada en delen van de noordelijke Verenigde Staten, zoals het noorden van Californië, Wyoming en Minnesota. Het wordt ook gevonden in Noord-Europa en Azië. Het geeft de voorkeur om te leven in dichte bossen, uit de buurt van dichtbevolkte gebieden.

De grote grijze uil is een roofvogel, en de belangrijkste bron van voedsel is kleine knaagdieren zoals woelmuizen, muizen en eekhoorns. De uil wacht stil totdat het lokaliseert prooi, of het vliegt door het bos op een lage hoogte. Na prooi wordt gevonden, de uil duikt naar beneden en sleept de prooi in zijn sterke klauwen. Tijdens de jacht, het leunt zwaar op haar gehoor. De grote grijze uil te horen prooi bewegen onder de sneeuw zo veel als 2 voet (61 cm) diep.

De grote grijze uil nesten voornamelijk in hoge bomen, met behulp van stok nesten die zijn verlaten door andere grote vogels. De uil legt meestal 2-5 eieren, met elk een geslaagd een dag of twee uit elkaar, en de eieren uitkomen in 28 tot 30 dagen. De moeder broedt de eieren, en de vader is verantwoordelijk voor het voeden van de baby's nadat ze zijn uitgekomen. De baby uilen zijn vrijwel hulpeloos bij de geboorte, maar ze snel te ontwikkelen, zijn ze in staat om te klimmen en het nest verlaten als ze ongeveer drie tot vier weken oud, en ze leren om een ​​paar weken te vliegen na dat. De meeste jonge uilen blijven in de buurt van het nest nog enkele maanden, wordt verzorgd door hun moeder voordat zij in staat om zelfstandig te overleven.