Badkamer Cleaner of Kitchen Cleaner?

Ik gebruikte om mijn badkamer schoon te maken met een soort van schonere en de keuken met een ander. Nu ik de CLR Bad en Keuken Multi-Surface Cleaner hebt gebruikt, ben ik naar beneden om met behulp van een stofzuiger. Ik vond dit een van de beste badkamer schoonmakers en keuken schoonmakers die ik heb gebruikt zijn. Het verbazingwekkende is dat het werkt net zo goed in zowel de keuken en in de badkamer.

Op de spray fles staat dat deze reiniger werkt op de meeste oppervlakken zoals kunststof, keramische tegels, glas, roestvrij staal, kraan en douche armaturen, douche deuren, glasvezel, toiletpotten en wastafels. Ik zet dit product op de proef; Ik gebruikte het op de vuilste en hardste oppervlakken schoon te maken, en werd niet teleurgesteld. Mijn vier moeilijkste oppervlakken schoon te maken waren de bad kraan, de wc-pot, en de keuken wastafel en kraan.

De baan die ik eerst gebruikte het op was de badkamer kraan. De kraan was zo in lood, dat ik dacht zeker dat er niets zou de kalkaanslag en de calcium vlekken die op de kraan waren verwijderen. In de afgelopen drie jaar geleden dat we verhuisd naar ons huis heb ik geprobeerd vele schoonmakers beweren dat ze kunnen ontdoen van de kalkaanslag. Ze hebben nooit de baan gedaan. Dit was de eerste badkamer reiniger die eigenlijk deed het werk van het verwijderen van zowel de calcium en kalkaanslag.

Ik gespoten de kraan met de CLR bad en keuken schoner en laat het instellen voordat ik nam een ​​vochtige doek en veegde het oppervlak van de kraan. Na weer wachten voor ongeveer drie minuten Ik gespoeld de kraan met koud water en vervolgens gedroogd is. De kraan keek gloednieuw.

Op de fles staat om te gebruiken in een goed geventileerde ruimte en rubberen handschoenen te dragen. De dampen van de chemicaliën in de fles zijn zeer penetrante wanneer niet gebruikt in een goed geventileerde ruimte. Het niet dragen van handschoenen is niet echt een optie. Ik dacht dat het gewoon een minuut zou zijn en dat ik mijn vingers kon houden van het krijgen van een van de stofzuiger op hen. Ik was fout. Het krijgen van een klein beetje van de stofzuiger op mijn rechter vingers als ik ging af te vegen de kraan irriteerde mijn vingers. Onmiddellijk liep ik koud water over mijn handen die de irritatie gestopt.

Het zijn enthousiast over hoe goed de CLR Bad en Keuken Multi-Surface Cleaner gewerkt aan het bad kraan heb ik besloten om te proberen de kalkaanslag in de toiletpot te verwijderen. Deze keer heb ik draaide de ventilator in de badkamer voordat ik begon te werken aan het toilet. Zoals ik het toilet doorspoelde ik gespoten de toiletpot met de stofzuiger. Na het laten van de wc-pot met de stofzuiger erop ingesteld ongeveer twee minuten, ik gebruikte de wc borstel om de hard-water ring in de toiletpot te reinigen. Wederom was ik niet teleurgesteld door hoe de stofzuiger werkte.

Nog steeds een harde tijd te geloven hoe goed dit product gewerkt Ik ging op naar de keuken. Onze rvs spoelbak en kraan had betere dagen gekend. De wastafel en kraan waren even slecht; met hard water deposito's en enkele kalkafzetting. Met behulp van de CLR bad en keuken schoner en aansluitend op de lijst op de achterkant van de spray fles richtingen, werd mijn gootsteen snel sprankelend schoon. Het water deposito's en kalkafzetting waren verdwenen.

Ik gebruikte de 26-ounce CLR Bad en Keuken Multi-Surface Cleaner op het bad kraan, badkamer toilet, en het aanrecht en hebben nog genoeg over voor andere schoonmaakmiddelen projecten in de badkamer en keuken. Dit product is te koop voor $ 8,99 en is elke cent waard.

Het is nu al meer dan twee weken geleden dat ik deed de schoonmaak en de kranen nog steeds ziet er geweldig uit. Ze hoeven alleen maar te drogen na het nat en ze opnieuw schitteren. Dit bad en keuken schoner hoeft niet elke keer, dat vond ik om tijd te besparen en het bespaart ook geld moet worden gebruikt.

Opmerking: Voor belangrijke informatie over Tips.Net product reviews, zie onze review-beleid.